Saya Punya Testimoni Pil Praventac-untuk Jerawat

Praventac adalah kapsul untuk kulit bermasalah.Selain itu,ada juga produk Ag-factor.Tapi,testimoni kali ni,saya nak ulas mengenai praventac sebab dah cuba pil yang ni.

hi..saya dah guna produk dari company ni tapi bukan ag-factor.saya guna praventac-yg ni khas untuk kulit bermasalah terutamanya jerawat.

kulit muka saya sebelum ni ok je,pastu g minum innershine 12 botol,jrawat batu mncanak2 naik,x bhenti.x tau laa naper..lps stop minum,jrawat masih x surut cuma dah stop naik.pastu tngok iklan psal produk ni di board forum.terus order 1 botol.

skarang ni dah stengah botol consume,mmg ok
jrawat semua dah kecut,kering..parut tu mmg lambat laa sikit kan.
yang best nya,saya punya whitehead dari 4 tahun lepas,dah hilang.ada sikit2 lg je yg belum hilang.sebelum ni dah wat mcm2 nak ilang whitehead ni.ye lah,benci giler biji2 whitehead yg tumbuh kat sekitar bawah dagu.walaupun org x nmpak sbb whitehead ni kan ikut warna kulit,tapi sbgai tuan pnya muka,rasa tension sngat.

sbelum ni saya ada inject vit c,tranxamic acid,gluta.so,spanjang amik praventac ni saya x pergi inject pun sbb nak tngok benda ni bkesan ke x.so far,mmg ok laa.oh yer,saya juga amik produk ni skali dgn guna skincare labelle-so,sy combine praventac dan skincare labelle mmg mabeles n mmg kesan ok sngat

0
Liked it
2 Comments
  1. nurul
    Posted December 25, 2011 at 4:34 am

    hukhuk..saya dah guna tp masih tiada kesan..namun saya still guna..harap2 lepas ni akan lebih baek..

  2. Posted December 25, 2011 at 6:10 am

    kalau mampu,try guna produk ni selama 3 bulan.kalau tiada hasil lepas tu,depend laa pada tuan punya body nak stop atau terus consume.saya skrang dah stop guna praventac ni.sbb harganya rasa cam mahal sngat,tp my skin getting better now.

    skrang saya guna mililea organik.yang ni bagus untuk kulit+body.tapi saya x consume lagi sbb barang belum sampai lagi..harganya rm165.tapi,saya rasa lebih murah dari praventac sbb mililea ni merangkumi badan dan kulit.

    nanti lps consume,saya akan post artikel mengenai mililea ni pulak.saya jenis suka try and error untuk produk2 kecantikan dan kesihatan ni.

    terima kasih kerana komen. :)

Leave a Reply
comments powered by Disqus